Проговорила о вези с 18 година млађим мушкарцем

hot.net.hr
Проговорила о вези с 18 година млађим мушкарцем

Каспер Смарт је врло срећан мушкарац, судећи према изјавама његове дјевојке Џенифер Лопез, која је позирала за ново издање магазина “Cosmopolitan” и том приликом отворено проговорила о њиховој вези.

Пjевачица и чланица жирија у шоуу амерички Идол, Џенифер Лопез поносно је показала своје савршено тијело на насловници магазина “ Cosmopolitan ” за октобар, а проговорила је и о својој скоро двогодишњој вези с кореографом Каспером Смартом.

“За мене, веза се своди на то да имате дивног партнера с којим ћете ходати кроз живот. Имам своје високе стандарде по питању тога шта желим од партнера и како желим да ме третира. Пуно тога доносим за сто. Не говорим о материјалном већ о томе шта нудим као особа, љубав и оданост, све оно што везу чини добром”, објаснила је четрдесетчетворогодишња пјевачица која је од свог партнера старија 18 година.

Додала је да је потпуно предана особи с којом је у вези.

Иако на насловници магазина изгледа као неко ко има много самопоуздања, мама петогодишњих близанаца, признала је да је прије у животу била доста несигурна.

“Било је то након порођаја, да будем искрена, највише сам била несигурна због свог пјевања, иако сам зарађивала, мислила сам како нисам добра у томе што радим. Тада сам била у браку с Марком и он ми је помогао да схватим. Након тога сам одрасла и схватила да нигде не грешим, да се напорно радим и да знам шта радим”, рекла јеЏенифер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана