Проглашена је најзгоднија жена на свијету

GS
Проглашена је најзгоднија жена на свијету

Елизабет Харли је одувијек била икона стила, шарма, сензуалности, Први пут је представљена свијету када је присуствовала премијери филма "Четири вјенчања и сахрана", руку под руку са тадашњим дечком Хјуом Грантом.

С обзиром на то да тада није била звијезда, а он врло пожељан холивудски шмекер, чињеница да је Елизабет учинила да сви присутни занеме, само због хаљине коју је носила и тога како јој је она стајала, и дан-данас је нешто што је послије ње мало коме пошло за руком.

Од тог тренутка, постала је глобални секс симбол, имиџ који је досљедно прихватала током своје каријере.

Чак и са 59 година, британска звијезда наставља да одржава своју одавно стечену славу фаталне лепотице. Магазин "Максим" ју је прогласио за број један на њиховој листи 100 најсексепилнијих жена на свету. Како би прославила, Харли је обожаваоце почастила сјајним сетом фотографија.

Док је Елизабет Харли стицала име у глуми, она се такође упустила у моду, лансирајући сопствену линију купаћих костима. Она често приказује своје најновије дизајне на "Инстаграму", а сама себи је најбоља реклама.

Међутим, за сарадњу са "Максимом" одлучила је да скине бикини и позирала у базену, са плавом мушком кошуљом пребаченом преко нагог тијела. Као допуну свом смелом изгледу, носила је велики златни ланац око врата.

Једна од сјајних фотографија са снимања доспјела је на насловницу часописа, али Харли је такође поделила видео са сесије, доказујући да је то њено најврелије позирање до сада. И јасно је да је потпуно уживала у сваком тренутку!

Наравно, Харли се није зауставила само на позирању, дала је и интервју "Максиму", осврцнувши се на своју трајну каријеру. Како је објаснила - самопоуздање је било пресудно за њен успјех.

- Верујем да је најбољи начин да изградите самопоуздање, да обезбедите да имате нешто вредно да понудите. Постоје случајеви када се нађете у непријатним ситуацијама. Али када говорим о нечему што знам, осећам се потпуно самоуверено и мислим да је то кључно. Пронађите своју зону удобности без обзира на то шта радите и откријте које јединствене квалитете доносите са собом. Исто важи и за то како се представљамо. Елиминишите оно што вам се не свиђа, нагласите оно што волите и уживајте у тренутку, преноси Она.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана