Продавала воће на пијаци, а сада не зна колико новца има (ФОТО)

ГС
Продавала воће на пијаци, а сада не зна колико новца има (ФОТО)

МОСКВА - Манекенка и након петоро дјеце изгледа као да никад није била трудна, и активно се бави моделингом, те не чуди што је и даље носилац бројних великих ревија.

Руска манекенка Наталија Водјанова, која важи за једну од најљепших жена свијета, појавила се на Диор ревији у необичном издању какво би мало ко овако достојанствено изнио. Лијепа плавуша блистала је у дугачкој хекланој хаљини испод које је носила доњи веш у бијелој боји, а преко је имала дугачак прслук од овчије коже.

Манекенка и након петоро дјеце изгледа као да никад није била трудна, и активно се бави моделингом, те не чуди што је и даље носилац бројних великих ревија. Бијеле салонке са четвртастим врхом и скупоцјена торбица заокружили су Наталијину комбинацију, па је она на прави начин одиграла своју улогу амбасадора култне француске модне куће.

Прослављена Рускиња овог пута на ревију није стигла у друштву свог супруга Антоана, од којег је нераздвојна. Једна је од ријетких која може да се похвали да данас заиста живи живот из бајке, те да је испуњена на свим пољима, али далеко од тога да је срећу и благостање добила на тацни.

Сиромаштво

Водјанова је рођена 1982. године у Горком, у Русији, у веома сиромашном крају и веома сиромашној породици. Њен отац је страдао док је још била беба, па је живјела са баком и мајком Ларисом, која се убрзо преудала и добила још двије кћерке – Оксану и Кристину. Међутим, Оксана је рођена са церебралном парализом и аутизмом, а други Ларисин муж убрзо је напустио породицу, што је ситуацију учинило невјероватно тешком.

Да би имале чиме да се хране, Наталија, мајка и здрава сестра су на пијаци продавале воће и поврће, а скоро сав новац давале су за болесну сестру.

„Морала сам да научим да кувам, да бринем о себи и својим сестрама и да преузмем обавезе које нису биле прикладне за дијете тог узраста. Од тада, од пете године, више нисам била дијете. Била сам гладна много времена – навикнеш се на то. Носила сам ципеле које сам прерасла за неколико бројева – био је то мучан, неописив бол“, испричала је манекенка једном приликом, додајући да није било празника, одјеће, играчака, ни приватности – све три сестре спавале су у истом кревету.

Тежак живот за Наталију трајао је до њене 15. године, када ју је, једном приликом баш на тој пијаци, примјетио агент из једне модне агенције и промијенио јој живот. Њен живот се промијенио буквално преко ноћи, доказујући да бајке и даље постоје, и у овом савременом добу.

Правцем на писту

Наталија је убрзо почела да ради у једној руској модној агенцији, а за само двије године успјела је да заинтригира свјетску модну сцену. У Париз се преселила када је напунила 17 година, а модне понуде су само стизале. Њен изглед, лијепо лице и посебан шарм донијели су јој свјетску славу невиђеном брзином.

Научила је да говори енглески за два мјесеца, а данас се може похвалити да се појавила на више од 70 насловница Вога, да је шетала пистом на више од 200 ревија и да је радила кампање за готово сваки луксузни бренд.

„Људска природа је да се брзо навикне на добар живот, али ја никада нисам заборавила своје поријекло. Никада нисам покушала да то одгурнем од себе. Мој инстинкт, још од када сам била дијете, био је да се борим, да преживим, да истрајем и будем одговорна. Мислим да то не можете да заборавите“, рекла је Водјанова.

За кратко вријеме постала је један од најтраженијих и најплаћенијих модела. Милонски уговори, насловне стране за Vogue и друге часописе, била је заштитно лице свјетских брендова као што су Gucci, Prada, Chanel, Versace, Hugo Boss... Наталија је постала трећи најуспјешнији модел на свијету и успјела је да заради 20 милиона долара.

Приватни живот

Наталијин приватни живот је веома занимљив. Након великог успјеха у модној индустрији, удала се за милијардера Џастина Портмана, са којим има троје дјеце. Њихова љубав је често истицана као модерна бајка, с обзиром на то да је он богаташ племићког поријекла, а она из сиромашне породице.

Ипак, након девет година брака, Наталија је одлучила да остави Џастина, а развели су се у непријатним околностима.

„Осећао сам се као изношена Луј Витон торба, понашала се према мени као да ме се стиди. Када је развод окончан, отишао сам на рехабилитацију од свега. Послије, када смо се чули, рекла ми је да јој уопште не недостајем и да јој не пада на памет да поново будемо породица“, изјавио је Џастин након развода.

Да ствар буде још гора, Портман је завршио у психијатријској болници на рехабилитацији након свега.

Голупчићи

Док је њен бивши „принц на бијелом коњу“ туговао, Наталија се врло брзо снашла. Започела је везу са француским милијардером Антоаном Арноом, чије богатство се процјењује на 84 милијарде долара, што га чини једним од најбогатијих људи на свијету.

Упознали су се на снимању кампање за бренд „Луј Витон“ 2008. године, иако је почетак њихове романсе уследио тек неколико година касније. „Наталија се тога чак ни не сјећа. Али ја се сјећам тренутка када сам је први пут видио и када ми је вилица буквално испала. Наравно, лијепа је, али није само то. Има нешто што не може да се дефинише; њен изглед, ваздух око ње, постоји аура око ње“, рекао је Антоан једном приликом.

Наталија је у браку са њим добила два сина, Максима и Романа, а дугогодишњу везу су крунисали браком на јесен 2020. године, на интимној церемонији у Паризу.

Манекенка је на свом Инстаграм профилу тада објавила фотографију и кратак снимак са вјенчања, на којима је видјено како пар излази из општине.

Њен садашњи супруг је извршни директор бренда „Берлути“ и дио LVMH групације, која је у власништву његове породице, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана