Продао стан у рекордном року: Овдје је Џони Деп живио са Амбер Херд

GS
Продао стан у рекордном року: Овдје је Џони Деп живио са Амбер Херд

Данима смо пратили напету судску ситуацију између славног глумца Џонија Депа и његове бивше супруге Амбер Херд (Хеард), која је окончана пресудом у корист Депа, односно порота је рекла да га је Амбер оклеветала.

Подсјећамо, Деп је покренуо поступак против бивше супруге коју је тужио за клевету због оптужби за породично злостављање и она сада треба да плати 10,4 милиона долара одштете. Сада када је та прича, барем на неко вријеме, по страни - вријеме је да се "позабавимо" неким другим темама везаним за глумца.

Не, није у питању његов најновији филм нити било шта везано за каријеру и љубавни живот, већ је у центру збивања - некретнина. И то каква! Додуше, ни овај пут не можемо да избјегнемо везу Депа и Хердове.

Наиме, недавно је продат луксузни пентахус у којем су некадашњи супружници живјели. У њему су Деп и Амбер провели већину времена, током својих 15 мјесеци брачног живота, а некретнина је "отишла" за 1,76 милиона долара.

Џони је претходно купио 5 пентхаус јединица у арт деко згради у центру Лос Анђелеса. Након развода, продао их је за укупно 12,78 милиона долара. Ова конкретна јединица је била изнајмљена за 5.500 долара мјесечно, откако се Џони иселио.

"Калифорнијски бисер"

Одмах након окончања суђења, стан се поново нашао на листи и продат је за неколико дана.

Према огласу, овај калифорнијски "бисер" је у поткровљу, има једну спаваћу собу и два купатила, што дјелује прилично скромно у односу на некретнине осталих холивудских звијезда.

Зграда у којој се налази окружена је отмјеним ресторанима и врхунским дизајнерским продавницама. Године 2006., тај култни објекат је претворен у кондоминијуме са низом погодности као што су базен са сланом водом на крову, СПА центар, фитнес студио, тераса за сунчање, зен башта и услуга консијержа, доступна 24/7.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана