Продаје невиност за 400.000 долара

Telegraf.rs
Продаје невиност за 400.000 долара

Студенткиња из Америке Елизабет Рејн (27) одлучила је да прода своје дјевичанство за 400.000 долара.

Згодна студенткиња медицине је ријешила да своју невиност прода искључиво због новца, јер је, како каже, то најлакши начин да дође до пара, пише Телеграф.

"За мене губљење невиности није као код осталих жена, које тај чин сматрају узвишеним и значајним догађајем у својим животима", објашњава ова плавуша.

Објашњава да је за њу то само физички чин и да у њеној понуди нема ништа више од "бизниса".

"Секс је само секс", каже Елизабет и додаје да никада није имала никакав облик сексуалног односа, као и да никада није видјела голог мушкарца нити да је неки момак њу видио нагу.

Елизабет каже да је излазила са момцима, али да те везе нису трајале дуже од два или три мјесеца.

"Никада нисам имала неког ко би ме убиједио да помислим да секс представља нешто више од физичког односа", објаснила је будућа докторка.

Она је покренула и сајт "elizabeth-raine.com " на којем је, између осталог, објаснила своје разлоге за ову одлуку и на којем потенцијални "одузимачи невиности" могу да оставе своје понуде. На сајту је могуће видјети и њену галерију фотографија, али на свакој слици јој је прекривено лице.

Почетна цијена је 400.000 долара, али је заправо ријеч о лицитацији која почиње 1. априла.

Представљајући се понуђачима на сајту, она их је позвала на јединствену, узбудљиву и секси авантуру. Побједник ће као награду имати 12-очасовни "излазак" с њом, у склопу којег је и сексуални однос.

Иначе, Елизабет није прва дјевојка која продаје своју невиност. Подсјетимо, бразилска студенткиња је нудила своје дјевичанство на аукцији чак два пута, а једна Рускиња је за око 30.000 евра такође продала своју невиност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана