Процуриле приватнефотографије Селене и Џастина

Агенције
Процуриле приватнефотографије Селене и Џастина

Млади поп умјетник Џастин Бибер прво је поставио, а затим обрисао фотографије са његовог "Инстаграм" налога на којима се виде интимни тренуци са Селеном Гомез.

Селена Гомез можда јесте отпратила Џастина Бибера на "Инстаграму", али аутор и уједно њена бивша љубав и даље дијели њихове заједничке фотографије на овој популарној друштвеној мрежи.

Иако је све изгледало као да се веза опоравила, Селена је прошле недјеље убацила црв сумње код свих и то путем неколико поприлично мистериозних твитова у којима је сугерисала да им је веза поново у проблему.

Можда у покушају да изглади ову ситуацију, Џастин је на "Инстаграму" објавио двије приватне фотографије са лијепом смеђокосом пјевачицом.

На сада већ избрисаним фотографијама можемо видјети Селену како љуби Џастина у раме док, на другој позирају за фотографисање на зиду.

Изгледа да је проблем између младих љубавника настао када је Џастин изашао на вечеру са Кендал Џенер, са којом Селена није баш у добрим односима и то за вријеме Недјеље моде у Паризу.

У међувремену, у цијелу причу се умијешала чак и мама Џастина Бибера са овим твитом: "Знам да га волиш. Знам и да ти је неопходна љубав. Али..."

Да ли је Пети мислила на Кендал или на Селену, сигурно ћемо сазнати у ближој будућности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана