Процуриле фотографије 16-годишње Анђелине Џоли у бикинију

Агенције
Процуриле фотографије 16-годишње Анђелине Џоли у бикинију

На интернету су се појавиле досад невиђене фотографије на којима холивудска глумица Анђелина Џоли позира као модел у купаћем костиму...

Тридесетдеветогодишња добитница Оскара доспјела је у жижу интересовања након што су на интернету освануле фотографије из 1991. године, када је млада Анђелина започињала своју каријеру као манекенка.

Јавност сада први пут има приступ фотографијама на којима можемо видјети како Џоли позира у црном купаћем костиму, изазовном црном бодију и љубичастом бикинију.

Глумица је више пута до сада говорила о свом бурном одрастању и проблемима са којима се суочила у периоду адолесценције, укључујући депресију и напуштање часова глуме на Институту за филм и позориште Ли Стразберг.

Анђелина је признала и да је имала проблематичан однос са својим оцем, холивудским глумцем Џоном Војтом, а када јој је било само 14 година, њена мајка дозволила је глумичином стаирјем дечку да се досели у њихов дом.

"Још у тинејџерским годинама имала сам велики проблем – није ми полазило за руком да се вежем за друге. Провела сам доста времена покушавајући да остварим нормалан донос са другима", изјавила је глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана