Признала да је спавала са тројицом у истом дану

Глас Српске
Признала да је спавала са тројицом у истом дану

Ширли Меклејн, америчка глумица старије генерације, која је уједно и добитница најпрестижније филмске награде "Оскар", током недавног гостовања у емисији легендарне Опре Винфри, открила је да је једном спавала са три мушкарца у истом дану.

- Имала сам много афера и још више лоших љубавника. Нису ме нарочито занимале неке необичне сексуалне авантуре, али сам једном пробала секс са тројицом у истом дану - рекла је Меклејн (76) и додала како је то тада било попут политичке кампање у којој сви раде исту ствар, а да она није хтјела одударати.

Оскаровка је била у "отвореном" браку са Стивом Паркером 30 година, па за њих чести излети са стране нису били ништа чудно. Како год, глумица каже да је у суштини била "серијски моногамист" и да то није био њен стил, те да је морала осјећати нешто према мушкарцу с којим је ступала у сексуалне односе. Послије Паркера више никада није хтјела да се удаје, а код мушкараца је тражила чврст карактер и личност, али је признала да је вољела и оне који су били помало сирови и опасни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана