Присталица сам слободног секса

Глас Српске
Присталица сам слободног секса

Најбоље рангирана италијанска тенисерка, сексепилна Флавија Пенета, гостовала је у једном телевизијском шоу и том приликом, врло отворено, између осталог, причала о својим фантазијама, хомосексуалним односима међу тенисерима, њеним симпатијама према Марату Сафину...

Ипак, највише пажње изазвала је њена изјава која се тиче коришћења недозвољених стимулативних средстава у свијету тениса.

- Допинг је присутан у тенису. Мислим да појединци конзумирају кокаин, али то раде из забаве - открила је дјевојка рођена у Бриндизију и прва Италијанка која је успјела да се пласира у Топ десет на WTA ранг листи.

Четвртфиналисткиња УС Опена и бивша девојка Карлоса Моје тренутно није у вези, а присталица је, како је казала, слободног секса. Говорећи на ту тему, Пенета је открила и неке своје фантазије.  

- Прича са мном и Мојом је готова, јер је нашао нову љубав. Били смо у дугој вези, током такмичења смо живјели заједно и  имали смо обичај да се необавезно сексамо чак и током турнира. Радила сам "оно" у свлачионици, а жеља ми је да то пробам и у авиону, на тениском терену, шљаци на пример - нагласила је Пенета.

Шармантна Италијанка каже да је Томи Хас, њемачки тенисер, прави љепотан, али да нема дилему с ким би се радо "дружила".

- Марат Сафин је без конкуренције, с њим бих свашта радила - додала је Флавија.

Италијанка, која је недавно елиминисана на старту турнира у Токију, открила је да у свијету тениса постоји много хомосексуалних односа, али да њој још увијек нико није пришао на тај начин. Лијепа Флавија је у посљедње вријеме била на мети колега, али је и даље, како каже, сама.

- Тројица или четворица тенисера су ме стартовали, посљедњи је био Бразилац, али сам га одбила, јер није био мој тип - закључила је Пенета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана