Природна теретана Јоване Марковић хит на друштвеним мрежама

klix.ba
Природна теретана Јоване Марковић хит на друштвеним мрежама

Јована Марковић из Петровца у Србији привукла је пажњу корисника друштвених мрежа несвакидашњим фитнесом у природи. Справе из теретане замијенила је лопатом и кантом, а тврду подлогу пољопривредним земљиштем.

Млада Српкиња пронашла је креативан начин да ради вјежбе, а да уједно уради и потребан посао у башти. Своју фитнес технику назвала је "нечурал теретана".


У разговору за klix.ba Марковић каже како је одувијек била креативна и није подлијегала друштвеним оквирима.

"Сви ми као деца смо били маштовити, с тим што сам ја његовала то дијете у себи и нисам подлегла друштвеним нормама, већ сам остала досљедна само себи. У свему што радим проналазим забаву, уносим љубав и ентузијазам. Тако су и настали ови видеоснимци", рекла је атрактивна дјевојка.

Снимила је неколико видеа на којима објашњава како припремањем земљишта и сијањем можете активирати мишиће и остати фит. Сваку вјежбу демонстрира, а изглед њеног тијела је доказ да је ова врста вјежбе итекако дјелотворна. Наишла је на подршку људи из Србије, али и дијаспоре.

"Искључиво сам алтруиста и не придајем значај осудама и предрасудама. Природољубац сам - из природе црпим инспирацију, док јој заузврат поклањам своје вријеме и бринем о њој. Такође, проналазим инспирацију у квалитетној музици и још квалитетнијим људима", казала је.

Сматра како би свијет био досадан да смо сви једнаки те да се ка томе и иде у данашње вријеме.

"Моја 'нечурал теретана' није само позив да се људи баве пољопривредом, већ да у све што раде унесу себе и оставе свој лични печат. Свим људима је у генима да имају идола, свог Бога, а не схватају да требају искључиво у себи видјети и његовати своју јединственост", закључила је.

Јованину "начурал теретану" можете пратити путем Facebook странице Urban Royal Girl.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана