Принцеза Шарлин провела сама медени мјесец

Глас Српске
Принцеза Шарлин провела сама медени мјесец

Принц Aлберт од Монака и његова новопечена супруга Шарлин вратили су се са меденог мјесеца из Јужне Aфрике седмицу раније. Током одмора на упознавање са предсједником Џејкобом Зумом дошли су у једном, а отишли свако у свом аутомобилу. Такође, према писању једних од најпродаванијих афричких новина, пар је спавао у 16-ак километара удаљеним хотелима.

Занимљиве су и гласине које циркулишу откако се пар вјенчао, па је тако наводно Шарлин била присиљена да се уда за Aлберта како би се прикрили његови скандали. Наводно је покушала три пута да побјегне прије свадбе, али је на крају склопила договор са Aлбертом да ће, ако буду пет година у браку, добити одређени износ, као и право на потомство.

Бројни медији већ предвиђају крај брака који само што је почео, а као главни разлог наводе то што је Шарлин сазнала да је Aлберт варао током везе, те да је за то вријеме добио још двоје ванбрачне дјеце.

Иако са Aлбертом још нема дјеце, он има са двије жене ванбрачну дјецу, а сада се подвргао још једном тесту како би се утврдило да ли је отац и трећег дјетета.

Тридесеттрогодишња Шарлин Витсток први пут је покушала да побјегне у мају, када је била у Паризу на проби вјенчанице. Током боравка у Француској престоници уточиште је пронашла у амбасади своје земље.

Други покушај бјекства, како извор близак принцези тврди, био је за вријеме одржавања трке "формуле 1" у Монаку.

Коначно, прошле седмице, само неколико дана пред вјенчање, њој су одузета документа на аеродрому у Ници.

Тако је, понесена емоцијама, усред церемоније вјенчања несрећна Шарлин заплакала, на шта је њен супруг Aлберт био потпуно равнодушан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана