Принцеза Кејт и принц Хари у врху најбоље одјевених

Aгенције
Принцеза Кејт и принц Хари у врху најбоље одјевених

Чланови британске краљевске породице Кејт Мидлтон и принц Хари нашли су се на врху "Венити ферове" листе најбоље обучених.

Војвоткиња од Кембриџа (30), која је удата за Харијевог брата принца Вилијама, појавиће се на септембарској насловној страни магазина послије једне године у којој је поставила модне стандарде и трендове својом мјешавином дизајнерске одјеће и конфекције.

Лист преноси да је принц Чарлс потрошио око 55.000 долара на одјећу за Мидлтонову, али да је она одбила услуге краљевског дизајнера и окренула се Алис Темперли и Александру Меквину, као и продавницама "Topsson" и "Т.К. Макс". Поставља се питање, наводи "ВФ" да ли би очев приједлог требало да прихвати Вилијам, који се није нашао на листи.

Принц Хари (27) најбоље је обучен мушкарац. На другом мјесту је бек Том Брејди, који је ожењен манекенком Жизел Бундшен. И принц и спортиста први пут су се појавили на листи најбоље одјевених.

Листа "Венити фера" саставља се гласовима више од 2.000 модних професионалаца, новинара и трендсетера. На листи су се нашле и глумице Џесика Частејн, Дајан Кругер, Фан Бингбинг, Леа Сејду, манекенка Елетра Видеман и музичарка Алиша Киз. Код мушкараца, на листи најбоље одјевених су и репер Џеј Зи, водитељ Мат Лојер, новинар Морли Сафер.

Кејт Мидлтон и принц Хари нису једино племство на листи. Међу најбоље одјевеним женама је и шеика Моза Бинт Насер из Катара, данска принцеза Мари и Гучијев модел Шарлот Касирањи, која је четврта у линији за престо Монака.

Британски глумац Колин Фирт и његова супруга Ливија нашли су се на листи најбоље одјевених парова, док је модни фотограф "Њујорк тајмса" Бил Канингем (81) проглашен "модним оригиналом".

+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана