Принцеза Јелисавета дочекала унуку Индију

Blic.rs
Принцеза Јелисавета дочекала унуку Индију

Индија Ривен Оксенберг, унука принцезе Јелисавете Карађорђевић и ћерка холивудске глумице Катарине Оксенберг, допутовала је прексиноћ у Београд због снимања филма „Novembar Man " Пирса Броснана, чији је она лични асистент.

Двадесетдвогодишња Индија допутовала је из Лос Анђелеса преко Минхена, а на аеродрому су је сачекали бака Јелисавета са својим невjенчаним супругом Драганом Бабићем и рођаци Михаило и Ђорђе, синови принца Томислава Карађорђевића.

- Срећна сам што сам стигла у Србију и што ћу лето провести с баком. У Србији ћу бити цело лето, мислим да ћемо се задржати око 12 недеља. Слободно време до доласка екипе искористићу да се дружим с мојом породицом. Верујем да већ знају где ће ме водити, али нема журбе, пустићемо да се ствари одвијају спонтано. Возићемо бицикл и боравити у природи, између осталог - рекла је Индија и пристала да се ускоро поново видимо.

Док је чекала своју унуку, принцеза Јелисавета је рекла да је срећна што се Индији, коју изузетно воли, пружила могућност да сарађује с Броснаном и да као млада стекне значајно искуство. 

- Дивно је што је Индија добила прилику да сарађује и буде асистент Пирсу Броснану. Биће то драгоцено искуство за њу. Она се разликује од своје маме јер је не интересује глума и живот испред камере. Поносна сам на њу зато што је добра девојка и нимало није размажена. Она воли да дође у Србију и прошлог лета је такође била овде - рекла је принцеза Јелисавета.  

Индија је са девет година први пут стала пред камере уз мајку и очуха Каспер ван Дина у филму „Vector File". Име јој је дала мајка Катарина по земљи Индији, у којој је се родила.  

Као девојчица, Индија је учествовала у породичном риалитију „Оженио сам се принцезом". Данас је веома занима менаџерски посао на филму, односно филмска продукција.

Индија о своме шефу: Пирс Броснан се радује што долази у Србију
"Пирс је заиста добар човек. Није претерано захтеван као продуцент и према мени је диван. Он се радује што долази у Србију и зато ми је још дражи. Србију је заволео још пре много година, кад је снимао филм „Пут око света за 80 дана", рекла је Индија не скидајући осмијех с лица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана