Принцеза Дајана била је луда за Брениним супругом

Агенције
Принцеза Дајана била је луда за Брениним супругом

Принцеза Дајана, наводно, долазила је на мечеве Бобе Живојиновића и пратила његову игру са обичних трибина, иако су чланови краљевске породице имали ВИП ложу.

Како преноси хрватски "Дневник" принцеза Дајана крајем осамдесетих, наводно, је била луда за Живојиновићем, садашњим супругом Лепе Брене. У том периоду Дајана је била у браку са принцом Чарлсом.


Дајана је често долазила не његове мечеве, упознали су се 1987 године, а тада је принцеза упознала и Живојиновићог најстаријег сина Филипа.

"Добро, нећемо о томе. Не желим сада да причам о томе јер оне више није са нама. Велика је ствар када ти на меч дође да те бодри неко попут ње јер се није догађало да ме неко из краљевске породице бодри са трибина", казао је Боба, преноси "Дневник".

Он је испричао да је упознао Дајану недjељу дана прије Вимблдона 1987. године, када је одржан хуманитарни меч под њеним покровитељством.

"Питала ме је да ли сам ја тенисер који има најјачи сервис. Следеће године одржан је опет меч, па је ме опет посетила и поново ме питала да ли је мој сервис и даље добар. Тада смо почели да се виђамо и дружимо. Били смо блиски", додаје Живојиновић.

Боба је објаснио да је био изненађен колико је покојна принцеза била природна и да су често причали о синовима, јер је Филип годиште њеног млађег сина Харија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана