Принцеза бира 40 хаљина за прво представљање

Глас Српске
Принцеза бира 40 хаљина за прво представљање

Савремена "Пепељуга", која се недавно вјенчала за принца Вилијама, војвоткиња Кетрин спремна је за краљевске обавезе, од којих јој је најважнија турнеја по Канади и гламурозном Лос Aнђелесу.

Припреме су у току, а њој ће за ово путовање бити потребно 40 хаљина које ће изабрати између модела пристиглих од многих британских дизајнера. У избору јој помажу сестра Пипа, мајка и приватна помоћница Хелен Еспреј. Уз жељу да представи британску моду на што бољи начин и успјешно савлада своје прво службено путовање као принцеза, Кетрин одлази и на часове француског језика. Као шлаг на торту првог службеног путовања, у посјети Лос Aнђелесу дочекаће их славни Британци Елтон Џон, Гај Ричи, као и породица Бекам. Такође, биће смјештени у луксузном хотелу на Беверли Хилсу, а Aрнолд Шварценегер, који је требало да се дружи са њих двоје, због своје прељубе није више на листи позваних.

Иначе, краљевски пар принц Вилијам и војвоткиња Кетрин први пут су се појавили у јавности послије меденог мјесеца у сусрету са америчким предсједником и његовом супругом Мишел. Ипак, све су очи биле упрте у војвоткињу и њен препланули тен.


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана