Принца ће провод скупо коштати

Aгенције
Принца ће провод скупо коштати

Од како су се прошле недjеље појавиле голишаве фотографије принца Харија, он је избрисао свој Facebook налог и направио паузу са журкама. Међутим, спекулише се да је то учинио зато што се у Лас Вегасу десило нешто много озбиљније него што се на први поглед чини.

Принц Хари заправо је био у проводу у једном хотелу у Лас Вегасу који ноћење наплаћује 6.500 евра.

Послије журке у апартману, Хари је са пријатељима пошао у обилазак ноћним клубовима, а у друштву су се појавиле и двије девојке.

Те ноћи Хари је снимљен потпуно наг, а слике продате онлајн таблоиду ТМЗ за 10.000 долара.

Само неколико сати послије повратка у хотел, принц је организовао и поподневну вотка-журку на базену, а његово обезбјеђење уопште није реаговало на то што се у друштву појавило много потпуно непознатих особа.

Један популарни амерички блогер тврди да му је један неименовани извор рекао да је "нешто много веће по сриједи у цијелој причи. Нешто више и од принчевог стриптиза".

Та једина анонимна изјава о сликама потенцијално би могла донети велике проблеме Харију.

Услијед велике гужве која се створила у јавности поводом ових догађаја, он је обрисао и свој Facebook профил под називом "Спајк Велс", именом под којим се пријавио у хотелу у Лас Вегасу. Исто су учинили и његови другари.

Спекулише се да је принц посумњао да би се на интернету могло појавити још његових непримерених фотографија и да ће неко можда објавити чак и успомене са недавног "одмора" на острву Некер које је у власништву сер Ричарда Брансона, власника компаније Виргин.

Уз све то, прича се да га је оставила и дјевојка Кресида Бонас.

Ко онда може да каже да принчеви немају бриге?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана