Принц Вилијам и Кејт донијели коначну одлуку о помирењу са Харијем и Меган

Г.С.
Принц Вилијам и Кејт донијели коначну одлуку о помирењу са Харијем и Меган

Принчеви Вилијам и Хари никада се неће помирити и то након одлуке старијег брата и Кејт Мидлтон да за то не постоје више никакве могућности.

Нарушени односи принца Вилијама и принцезе Кејт Мидлтон с принцем Харијем и Меган Маркл налазе се под лупом медија и јавности посљедњих неколико година, а према најновијим тврдњама стручњака раздор између браће не може да се поправи и више никада неће бити блиски као некада.

Бивша краљевска дописница ББЦ-ја Џени Бонд изјавила је како је јасно да су Кејт повриједиле и увредиле ствари које су изрекли Хари и Меган, те да су она и Вилијам покушали да поправе ствари на сахрани принца Филипа у априлу 2021. године, али изгледа да је то немогуће.

„Дође тренутак када једноставно морате прихватити да срећне породице нису игра коју свако може да игра. Кетрин су повредиле и увредиле ствари које су рекли Хари и Меган, али она и Вилијам су врло јаки и претпостављам да су заједно дошли до закључка да раздор с Харијем не може да се поправи у догледној будућности. Не постоји више могућности и одлучили су да наставе са својим животима", изјавила је Бонд за ОК Магазин.

До раздора између принца Харија и принца Вилијаме дошло је 2019. године, када су потврдили да су кренули различитим животним путевима, а све је постало горе у јануару 2020. годину када су Хари и Меган службено одступили као радни чланови краљевске породице и преселили се у Калифорнију, гдје су и остали да живе.

Иако се принц Хари од тада враћао у Уједињено Краљевство у више наврата, између осталог и на посљедњи испраћај принца Филипа и краљице Елизабету, до помирења између браће није дошло.

Напетости су повећане и бројне тврдње изнесене у документарној серији коју су објавили Меган и Хари, као и у његовој књизи Spare.

„Вилијам је вјероватно био прилично љут, али Кетрин га вјешто смирује", закључила је Бонд и додала како је сигурна да су Вилијам и Кејт велика потпора једно другом и да се њихов брак темељи на безусловном пријатељству и љубави.

Њене тврдње су се појавиле након што је Бакингемска палата демантовала писања да би краљ Чарлс могао да буде присиљен да дозволи Харију да остане у Кенсингтонској палати када слиједећи пут посјети Уједињено Краљевство, пише dnevnik.hr.

Према закону, државни савјетници, који такође укључују принцезу Ану и принца Едварда, морају да имају дом у Британији, али Хари који живи у Калифорнији заправо је бескућник у Уједињеном Краљевству након што је раније ове године "избачен" из "Frogmore Cottage".

Краљевски извори открили су за Тхе Сундаy Тимес да је једна од опција била да им се изнајми стан у Кенсингтонској палати, гдје Вилијам и Кејт имају дом и приватну канцеларију, али ти приједлози брзо су одбачени и Бакингемска палата је оповргла објавивши како такве тврдње нису истините.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана