Принц ми је плаћао за секс

Агенције
Принц ми је плаћао за секс

Лондон - Вирџинија Робертс, коју је док је била малољетна сексуално злостављао принц Ендрју, син краљице Елизабете ИИ и принца Филипа, одлучила је да изађе у јавност, тврдећи да су је богаташи користили као секс робињу и то док је била малолетна.

У великој ексклузивној причи "Мејл он сандеј" открива исповијест младе дјевојке која тврди да је три године као малољетница подвођена тајкунима и њиховим сарадницима. Она је тада радила за Џефрија Епстајна, а каже да јој је мадам била Гислејн Максвел, ћерка тајкуна Роберта Максвела.

- Епстајн је наредио Непознатој 3 да има секс са принцем Ендрјуом и да му испуни све жеље, а онда поднесе извјештај - објавили су британски медији цитирајући судска документа.

Вирџинија тврди да је са богаташима дошла у контакт око 15. рођендана јер јој је отац радио у кантри клубу Доналда Трампа "Мар-А-Лагу". Она је радила као помоћник чистачице када је и упознала Гислејн која јој је понудила да ради за Епстајна. Дјевојци је речено да ће радити као масерка.

- Рекла ми је да могу да радим као масерка за добростојећег Џефрија Епстајна, да ћу добити обуку и много пара - каже Робертсова, коју је по доласку у вилу у Палм Бичу изненадило мноштво фотографија обнажених дјевојака на зидовима.

- Нека жена ме провела кроз спаваћу собу право до салона за масажу. Ту је била и сауна и собица у којој сам послије сазнала да чувају секс играчке. Џефри ме чекао го голцат на столу за масажу. Све вријеме ме испитивао. Рекла сам му да сам бјежала од куће, пробала екстази и да нисам невина. Рекао је да сам "лоша дјевојчица у тијелу добрице". Онда је имао секс са мном и дао ми 200 долара - прича Робертсова.

Након тога Гислејн ју је одвела у Лондон и рекла јој да купи најбољу хаљину. Принц Ендрју је дошао у кућу у којој су одсјели. Гислејн га је питала да погоди колико Вирџинија има година. Погодио је да има 17.

- Отишли смо на коктеле и плес и принц ми је грабио кукове са љигавим осмијехом. Онда смо отишли назад у кућу, баздио је на зној, никада гнуснију особу нисам видјела. Сутрадан ми је Гислејн рекла да сам била добра и да се лијепо забавио. Добила сам око 15.000 евра за секс услуге од Епстајна, чија сам била лична робиња. Принц ми ништа није платио лично, Џефри је то рјешавао - прича ова жена.

Вирџинија сада има 30 година и каже да се одлично сјећа и другог пута када се нашла са принцем Ендрјуом.

Бакингемска палата пориче да је принц Ендрју, син краљице Елизабете, имао ишта са секс скандалом. Британски медији су објавили фотографију на којој принц Ендрју грли Вирџинију Робертс, а у позадини стоји Гислејн Максвел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана