Принц из Дубаија се провозао у метроу

Агенције
Принц из Дубаија се провозао у метроу

Дубаи - Престолонасљедник Дубаија и његов отац, владар супербогатог заливског емирата, виђени су како се возе метроом у Лондону упркос чињеници да се њихово богатство процјењује на више од 10 милијарди долара.

Принц Хамдан бин Мохамед ал Мактоум, иначе на друштвеним мрежама врло активан члан краљевске породице, направио је селфи с оцем док су се возили метроом и подијелио га са својих 1,85 милиона пратилаца на "Твитеру".

И принц и његов отац шеик Мохамед бин Рашид ал Мактоум, који се често може видјети у традиционалној арапској одјећи, овога пута били су одјевени у фармерке и мајице кратких рукава.

Краљевска породица Дубаија у Уједињеном Краљевству посједује седам некретнина, укључујући посјед у Сурију чија вриједност се процјењује на више од 70 милиона фунти. Такође, Хамдан је студирао на Краљевској војној академији Сендхрст и престижној Лондонској школи економије.

Принц и његов отац виђени су попут било којих других "обичних смртника" што је одушевило његове бројне пратиоце на друштвеним мрежама. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана