Принц Хари запросио Меган

Агенције
Принц Хари запросио Меган

Принц Хари и Меган Маркле отпутовали су на романтични одмор у Африку, гђе је америчка глумица прославила 36. рођендан.

Према писању британских медија, чини се да љепотици познатој по серији "Suits" не треба честитати само рођендан, већ и вјеридбу. Трачеви говоре да британски принц планира да запроси Меган овог мјесеца, на двадесету годишњицу смрти мајке, принцезе Диане.

- Хари је дуго планирао овај одмор. Све је осмислио и потрудио се да буде романтично. Камповање под звијездама, пловидба чамцем преко језера и дуге шетње у којима ће уживати - тврди извор близак краљевској породици.

Прије него што су отпутовали на сафари у Африку, фотографи су на аеродрому ухватили глумицу како у руци држи поклон у облику мјехурића који је наводно добила од дечка. Није познато шта се скривало унутра.

На порталима се већ појављују чланци о томе на који ће све начин  Меган морати да мијења свој живот.

Марклеова ће морати да престане да једе шкољке. Због могућих алергијских реакција или тровања, свим члановима породице је забрањен овај деликатес.  Једино од најчуднијих правила је то да у слободно вријеме неће смјети да игра "Монопол". Можда ни ви сами нисте играли ову друштвену игру годинама, али сасвим би било уврнуто да знате да због неког правила не смијете да се препустите овој забави у часовима доколице. Свим члановима породице мораће да се обраћа, не по имену, него са "Сир" или "Ма'ам". Осим тога, мораће да се навикне на то да ће је мало ко ословљавати по имену, него Њено краљевско височанство принцеза од Велса (или Војвоткиња, ако Хари добије титулу војводе).

    Неће моћи да сједне или стане гђе год пожели. Уколико се нађе у друштву свих чланова краљевске породице, увијек ће се тачно знати коју позицију заузима, а то је наравно одређено по чиновима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана