Принц Хари вјерио се са Меган Маркле?

Агенције
Принц Хари вјерио се са Меган Маркле?

Веза између глумице Меган Маркле и принца Харија изгледа да је све јача, јер је глумица недавно усликана како носи златан прстен на ком се налази слово Х, по свему судећи прстен је вјеренички.

Спекулише се да ће принц Хари и глумица ове године званично саопштити њихову веридбу.

Хари и звијезда серије "Suits" прије неколико дана прошетали су улицама Лондона држећи се за руке. Обоје су били обучени у тегет панталоне и кошуље, а Хари је носио капицу на глави. Ово није први пут да су Хари и Меган јавно показали своја осјећања једно према другом. У децембру су их папараци фотографисали након одласка у позориште. Чини се да им је веза све јача и свјетска јавност очекује да ће ове године принц можда и запросити своју три године старију девојку.

Како преносе британски медији и Кејт Мидлтон званично је упознала дјевојку принца Харија, а сусрету је присуствовала и принцеза Шарлота.

Извор близак породици је рекао да се Кејт заиста радовала сурету са Меган и да зна колико је то Харију било важно.

- Како је његова мајка, принцеза Дијана умрла док је Хари био веома млад, Кејт испуњава ту улогу старије сестре. Веома су блиски и он заиста цијени њено мишљење што се дјевојака тиче - истакао је извор.

Принц Џорџ је био у вртићу и није упознао стричеву дјевојку, али је звијезда сусрета била 20-мјесечна Шарлот.

- Меган се играла са Шарлот и одмах је завољела. Глумица је Кејт донијела и рођендански поклон, диван, мали кожни дневник у ком Војвоткиња може да записује мисли и цитате које воли. То само показује колико је Хари озбиљан са њом и колико жели да подигне везу на виши ниво -  рекао је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана