Принц Хари упозорен због недоличног понашања

Глас Српске
Принц Хари упозорен због недоличног понашања

Принц Хари, који тренутно борави у Aризони на обуци за пилота хеликоптера, добио је упозорење од власти на рачун раскалашног понашања.

Хари се налази у америчком градићу Џила Бенд, гдје пролази кроз посљедњу фазу пилотске обуке у Aмерици.

Док дању напорно вјежба летење, увече се заједно са другарима из класе лудо проводи на журкама, а његово раскалашно понашање засметало је градоначелнику.

- Градоначелник Рон Хенри је принцу Харију јасно ставио до знања да мора да се понаша како треба, посебно у контакту са градским дјевојкама, јер је Џила Бенд повучено мјесто које његује хришћанске вриједности - рекао је извор близак принцу.

Прије Aризоне Хари је боравио у Калифорнији, гдје је имао аферу са једном конобарицом, па становници малог града с разлогом страхују за своје жене и кћерке.

Aмерички сајт о познатима "Rumourfy.com" недавно је објавио фотографије принца који се зближио и флертовао са локалним дјевојкама, а на једној од фотографија принц Хари љуби атрактивну бринету у паузи између текиле и пива.

Британски принц прошлог љета провео је са пријатељима један викенд на Хвару, гдје се лудо проводио у дискотеци "Венеранда".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана