Принц Хари открио своју највећу тајну VIDEO

Б92, Daily Telegraph
Принц Хари открио своју највећу тајну VIDEO

Принц Хари, невељали дечак британске краљевске породице, открио је данас једну од својих највећих тајни.

Како би подржао кампању своје хуманитарне организације „Sentebale" поводом Свjетског дана борбе против сиде, он је са свијетом подјелио једну од својих тајни, преноси Дејли телеграф.

„Вјеровали или не, имам невјероватну трему пијре него што треба да говорим у јавности", казао је принц Хари у видео поруци која прати кампању „Sentebale-а". „Упркос чињеници да сам се све вријеме смијем и шалим, заправо сам веома нервозан и анксиозан прије него уђем у просторију пуну људи."

Сада када је ово признао, закључује Хари, вјероватно ће још више бринути због тога што сви људи гледају у њега кад год се појави у јавности.

Његова исповест посљедња је у низу видео порука у којима су познате звијезде откриле своје тајне не би ли подржале „Sentebale" кампању. Циљ кампање чији је слоган „Не стидите се ничега"  јесте подизање свијести о томе колико људи с HIV-ом имају проблема у свакодневном животу, и на који начин бивају стигматизовани од стране друштва, због чега морају да крију своје здравствено стање.

У осталим исповијестима певачица Никол Шерзингер открила је да неретко има проблема са комплексом ниже вредности и да осјећа како се не уклапа у свијет око себе. Њена колегиница Џош Стоун тако је открила да се једном „унередила" у продавници, након што је пре тога попила, очигледно превише чаја. Премда у боксерском рингу дјелује неустрашиво, свјетски шампион Рики Хатон признао је да се плаши мачака, док је глумица Gema Arterton открила је да никада није гледала филмове „Ратови звијезда" и „Повратак у будућност".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана