Принц Хари на скијању са новом дјевојком

Агенције
Принц Хари на скијању са новом дјевојком

Ексклузивни снимци из швајцарског скијалишта Вербијер, који су за кратко вријеме обишли свијет, приказују принца Харија у загрљају своје нове дјевојке, манекенке Кресиде Бонас.

Сви који су били присутни прошле седмице у Вербијеру свједоче да се обоје понашају као заљубљени тинејџери, а један од гостију овог скијалишта свједочио је да се нису обазирали на знатижељне погледе, те да му је Кресида за вријеме вечере у локалном ресторану сједјела у крилу.

 Иако се на фотографијама због скијашке опреме не може видјети да се ради о принцу Харију, то је потврђено из више извора, који додају да је заљубљени пар искористио сваки тренутак за размјену њежности.

Иначе, заједно са њима у Вербијеру је боравио и Харијев стриц Ендрју са кћеркама Бетрисе и Јуџин и бившом супругом Саром Фергусон. Како медији преносе, Кресида је добра пријатељица принцезе Јуџин, која је пар, наводно, и спојила.

Кресида Бонас је кћерка познатог бизнисмена Џефрија Бонаса и леди Мери Курцон, познате манекенке из шездесетих, која се удавала чак четири пута. Једно је од препознатљивих лица лондонског џет-сета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана