Принц Хари изненада се појавио на додјели НФЛ награда у Лас Вегасу

Танјуг
Foto: Принтскрин

ЛАС ВЕГАС- Британски принц Хари изненада се појавио на додјели НФЛ награда у Лас Вегасу гдје је америчком рагбисти Камерону Хејворду уручио награду за личност године, а свега неколико дана послије посјете свом оцу, британском краљу Чарлсу III.

Приликом уручивања НФЛ награде за личност године, која се додјељује играчу који је постигао резултате на терену и ван њега и позитивно утицао на своју заједницу, Хари се нашалио да су Сједињене Америчке Државе "украле" рагби од Британаца, и учинили га својим спортом.

"Умјесто да га додајете уназад, само га пренесите напријед", рекао је Хари  у првом појављивању након посјете оцу у Лондону.

Састанак оца и сина у Кларенс Хаусу, гдје се краљ опоравља послије лијечења, у уторак трајао је око 45 минута, а током свог пута у Лондон, Хари се није видио са принцем Вилијамом, нити је посјетио Кејт Мидлтон која се опоравља од операције абдомене.

Однос између краљевске браће нарушен је неколико година уназад, откада се Хари одрекао краљевских дужности и одлучио да се са својојм супругом Меган Маркл и њихово двоје дјеце пресели у САД 2020. године.

Откако су се преселили у САД, војвода и војвоткиња од Сасекса критиковали су краљевску породицу у телевизијским интервјуима, али и у Харијевој књизи "Резерва", која је објављена прошле године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана