Принц Хари и Пипа Мидлтон у тајној вези

Агенције
Принц Хари и Пипа Мидлтон у тајној вези

Амерички таблоид "ОК!" тврди да су брат принца Вилијама и сестра Кејт Мидлтон у тајној вези.

Принц Хари (31) и Пипа Мидлтон (32) већ три мјесеца се тајно виђају, а само Вилијам и Кејт су их "ухватили на дјелу".

Магазин "ОК!" открио је и интимне детаље њихове афере, укључујући и то како су провели свој први састанак, као и то да између њих постоје симпатије већ годинама.

Хари је, наводно, Пипу примијетио на вјенчању свог старијег брата и њене сестре и том приликом су флертовали.

- У једном тренутку Кејт је отишла да провјери шминку и пронашла их у страсном загрљају у купатилу - рекао је извор. Кејт је, додаје, била веома бијесна због овог инцидента.

Хари је, ако је вјеровати овом таблоиду, након тога мјесецима покушавао да освоји Пипу, али је она одбијала његова удварања јер се плашила да ће то узнемирити војвоткињу од Кембриџа.

Временом су обоје почели да се виђају са другим људима. Пипа је излазила са Ником Џексоном (37) три године, да би у октобру ове године раскинули. Хари се забављао са манекенком Кресидом Бонас (26) и Челси Дејви (30). Ипак, емоције према Пипи никад нису нестале.

- Између њих је одувијек постојала сексуална тензија, чак и када су се забављали са другим људима - каже извор.

Игром случаја ове јесени су обоје остали без партнера, а једне вечери Пипа се појавила на Харијевом прагу "у уским панталонама и прозирној мајици".

- Хари је запалио свијеће и пустио романтичну музику. Пили су вино и јели вечеру коју је он припремио - прича извор. Шта се десило послије, није познато, али магазин тврди да је Пипа отишла кући тек у три часа послије поноћи.

Њихову тајну романсу открио је принц Вилијам који је једном приликом дошао у Харијев стан и нашао их у компромитујућем положају. Није му се допало оно што је видио, али је свјестан да не може ништа урадити да то прекине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана