Принц Хари и краљ Чарлс желе да се помире, али их једна особа ''кочи''?

GS
Foto: X.com

Како тврде добро упућени извори, помирење и поновно виђање краља Чарлса с млађим сином "кочи" само једна особа.

Прије одласка на турнеју у Нигерију са супругом Меган Маркл, британски принц Хари свратио је накратко у Енглеску, гдје је свечано обиљежио 10. годишњицу постојања "Invictus" игара.

Њега том приликом, у важном јубилеју за његов највећи пројекат до сад, није подржао нико од чланова британске краљевске породице, а његов отац краљ Чарлс Трећи није пристао ни да се види с њим.

Наводно је краљ био презаузет, што Хари, како каже његов ПР, разумије и нада се да ће ускоро бити прилике да се састану.

Док неки инсајдери тврде да је одбијање краља Чарлса да се састане са својим млађим сином посљедица свега што је Хари написао у својој књизи "Резерва" о породици и краљици Камили, један од њених пријатеља каже да је разлог – принц Вилијам.

Наводни "бивши званичник палате", који је некада радио и за Вилијама и за Харија, рекао је Петронели Вајат, новинарки портала "Телеграф", да "има заблуда о Вилијаму и Харију".

"Вилијам је тај који је често "тежак", Вилијам је тај који спрјечава оца да се помири с Харијем на прави начин", тврди он, па додаје: "То није од помоћи у тренутку када би земља била охрабрена да их поново види заједно, као што би био и сам краљ."

Неименовани пријатељ принца Вилијама и његове супруге Кејт Мидлтон истакао је за "The Daily Beast" да то није немогуће, иако тешко да би старији син могао да одређује краљу шта да чини, а преноси "glossy espreso."

"Постоји зрнце истине у томе, иако Вилијам не би ни сањао да каже свом оцу шта може или не може да ради у односу са својим другим сином", додао је он и признао да код старијег принца постоји изражено непријатељство према млађем брату, преноси Информер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана