Прија у патикама због којих луде све жене, цијена "ситница"

Курир
Прија у патикама због којих луде све жене, цијена "ситница"

Након низа концерата које је претходних мјесеци урадила у оквиру турнеје „Од истока до запада“ Александра Пријовић направила је кратку паузу за предах и отпутовала на заслужени одмор.

Иако смо навикли да је виђамо у гламурозним издањима на сцени, у приватном животу, Прија воли да се опусти у удобној одјећи, што није крила ни на фоткама са путовања на којима је један модни детаљ свима запао за око.

Александра је позирала у опуштеном издању. Она је на себи имала џемпер и фармерке, а патике које је носила посебно су привукле велику пажњу, а за њима су готово све жене полудјеле.

У питању је "Brunello Cucinelli", луксузни италијански бренд који је синоним за префињен дизајн и удобност, а модел који носи Александра је у беж боји са дебљим бијелим ђоном. Пуна цијена ових патика је 1.950 евра, а на снижењу сада коштају 887, 25 евра.

Подсјећамо, Александрина турнеја је и даље у току, а у септембру се шири и ван граница Балакана гдје су за сада заказани концерти у Немачкој и Швајцарској преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана