Прија се захвалила Сарајеву

ГС
Прија се захвалила Сарајеву

Пјевачица Александра Пријовић одржала је прошле недеље три спектакуларна концерта у Сарајеву, а сада се тим поводом огласила на друштвеним мрежама.

Александра не крије да је пресрећна због свега што се дешава, а имала је посебну поруку за публику која је три ноћи са њом пјевала у Зетри.

- Сарајево, хвала за три незаборавне ноћи! Волим вас Сада је на реду Ниш, јако се радујем и сигурна сам да ћемо уживати – поручила је она уз фотографије са концерта.

Само неколико минута након објаве, Инстаграм се усијао од коментара, а публика тврди да ће њене концерте памтити још дуго, преноси Гранд.

Иначе, Прија је након првог концерта у Сарајеву медијима признала да још увијек не може да поверује шта јој се дешава и да је оволики успјех за њу био сасвим неочекиван.

– Могу да кажем да и даље не могу да вјерујем у све што се дешава. Када је у питању Хрватска у којој ћу одржати чак 5 концерата, то је нешто што је премашило сва моја очекивања. Не постоје ријечи којима бих могла да опишем ову срећу. Хвала свим људима који су били и који ће доћи на мој концерт. Желела сам и трудила се да, где год да гостујем, публика има исти доживљај на сваком мом концерту.

– Било је суза. Као што сам рекла и у Београду, тако је било и вечерас. Када ми публика пошаље ту неку енергију, не могу да се исконтролишем – истакла је пјевачица преноси Српскаинфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана