Прија једва пристала да сними један од својих највећих хитова, бивши политичар умијешао прсте

ГС
Прија једва пристала да сними један од својих највећих хитова, бивши политичар умијешао прсте

Александра Пријовић данас слави за највећу младу звијезда која не престаје да пуни дворане широм региона.

Међутим, иза њеног успјеха стоји вишегодишњи рад и труд који је достигао врхунац са посљедња два албума који су винули пјевачицу у сам врх естраде.

Иако данас има иза себе велики број хитова, Александра је својевремено признала како на прво слушање није вјеровала у пјесму „Тотална анестезија“ која је оставила велики печат на њену каријеру.

– Отишла сам у студио по Филиповој препоруци и када сам чула пјесму било ми је чудно да ја као народњак пјевам „Тоталну анестезију“ , није ми ишло уз мене. Међутим, када сам је отпјевала пјесму рекла сам да је то то и да је снимам – испричала је једном приликом Прија за Гранд.

Да је била у праву када је послушала себе и снимила овај хит свједочи и чињеница да је за само недјељу дана од објављивања ова нумера бројала чак три милиона прегледа, као да је публика не њеном првом наступу након премијере углас пјевала са њом од ријечи до ријечи.

– Искрено, нисам очекивала. Иако су ми колеге говориле да након хита иде опет хит… Очекивала сам да ће добро да прође, али да ће послије тако мало времена да одјекне, била сам у шоку, толико сам била срећна да не могу да опишем- искрена је била Пријовићка за коју је овај хит написао Саша Милошевић Маре који је уједно урадио и аранжман, док бивши политичар Млађан Динкић потписује музику.

Многи су тада спекулисали да је за ову пјесму Прија потрошила чак седам хиљада евра, али ове наводе су како аутори пјесме тако и пјевачица оштро демантовали не желећи да говоре јавно о цифрама.

Подсјећамо, након великог успјеха турнеје „Од истока до запада“ коју је започела у септембру прошле године, Прија је наставила са низом концерата у региону које распродаје невјероватном брзином, а недавно је проговорила о подршци породице.

– Ја без своје породице не иде нигдје. Рекла сам им да бих вољела да свако од њих буде на сваком мом концерту. Они су заиста уложили и вјеровали у оно што сам радила и када сам била мала и када нико није вјеровао. И сада када је дошао тренутак да имам своју прву концертну турнеју, нисам жељела да у ниједан град дођем без њих. И они су сада свуда поред мене– рекла је Александра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана