Преварена жена фудбалера тражи огроман новац да му опрости што је с љубавницом добио дијете

ГС
Преварена жена фудбалера тражи огроман новац да му опрости што је с љубавницом добио дијете

Преварена супруга фудбалера Кајла Вокера који игра у клубу „Манчестер сити“, Ени Килнер, даће још једну шансу свом браку под условом да јој он да половину свог богатства, односно око 18 милиона евра!

Брачни пар има има четворо дјеце, а фудбалер је с љубавницом Лорин добио још једно - ћерку. Извори блиски пару тврде за стране медије да су се Вокер и његова супруга договорили да склопе финансијски уговор. "Рекла му је да ће размислити о помирењу само ако јој прво да половину свог новца. Речено јој је да има право на половину његовог богатства ако се разиђу - и не жели да иједан цент од њеног дела оде љубавници“, рекао је извор близак овом пару. Ипак, фудбалер и даље размишља о подношењу захтјева за развод јер страхује да више не може спасити брак.

Ени је је Кајла избацила из заједничког дома након што јој је његова љубавница рекла да је он отац њеног другог детета, ћерке Кинаре. Ени је, кад је сазнала за то, такође била трудна. Иако га је избацила из куће, Вокер је био присутан када је рађала њихово четвртг дете, али су лето провели одвојено.

Фудбалер се извинио због преваре

За све своје поступке фудбалер се супрузи - извинио. "Оно што сам урадио је ужасно и преузимам пуну одговорност. Донео сам идиотске изборе и одлуке. Не могу ни да замислим кроз шта Ени пролази", рекао је. Недавно је фудбалер био на великим мукама кад су и његова супруга и љубавница допутовале у Немачку како би навијале за Енглеску у финалу Европског првенства.

Британски медији тада су писали како је телохранитељима енглеске репрезентације наређено да љубавницу држе подаље од зоне у којој се налазе фудбалери и њихове породице како би се избјегли могући инциденти.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана