Претукао ју је, а она му је узела 7 милиона долара и урадила невjероватну ствар

Срна
Претукао ју је, а она му је узела 7 милиона долара и урадила невjероватну ствар

Глумица Амбер Херд која је шокирала свет фотографијама са подливима након што су је претукао супруг Џони Деп одлучила је да проговори на ову тему.

Наиме, Амбер учествује у пројекту "Girl Gaze " како би помогла свим женама које трпе неки вид насиља. У двоминутном видеу глумица говори о „срамоти" коју је и сама осјетила због свог искуства.


"Много се ’срамоте’ лијепи за етикету ’жртва’. То се догодило великом броју жена. Када се догоди у твом дому, иза затворених врата, са неким кога волиш није све тако црно-бијело", признала је.

Тридесетогодишња Амбер је потом наставила:

"Да нисам имала неколико људи којима максимално вјерујем, неколико жена које су ме подржале, неколико пријатеља... Да их нисам имала у свом окружењу мој живот би био много другачији. Као жена која је то прошла под оком јавности, имам јединствену шансу да подсетим жене да ово не мора да буде начин. Не морате бити саме у томе, заједно можемо променити ствари", рекла је.

Седам милиона долара које је добила нагодбом са бившим супругом Џонијем Депом поклониће у хуманитарне сврхе, али и дечијој болници у Лос Анђелесу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана