Претучена кћерка Ким Бејсингер

Агенције
Претучена кћерка Ким Бејсингер

Ајерланд Болдвин, кћерка глумачког пара Ким Бејсингер и Алека Болдвина, претучена је прије неколико дана у близини свог дома у Малибуу.

Док је шетала са новим момком Џоном Косиком, фотографисали су је папараци, међутим пажњу медија је привукло њено лице прекривено модрицама.

Ајерланд, која се од априла ове године налази у једном центру за рехабилитацију због "емотивних траума", напала су три мушкарца. Такође, извор је открио да је Ајерланд већ неколико дана трпјела малтретирање непознатих мушкараца.

- Прије седам дана група мушкараца је аутомобилом пратила Ајерланд. Она се вратила у центар за рехабилитацију и затражила од обезбјеђења да интервенише и заштити је од узнемиравања - рекао је извор.

Међутим, напад на њу се ипак десио. Ајерланд је у центар за одвикавање од алкохола и дроге отишла након раскида са реперком Ејнџел Хејз, да би се опоравила од емоционалних траума, а ту је упознала и свог новог момка.

Прије него што је отишла у овај центар Ајерланд се обратила својим фановима и на друштвеним мрежама написала да мора да се склони неко вријеме и да ће јој требати доста времена да са њима подијели своју трауму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана