Преседан у краљевској породици? Принц Вилијам се након шест година обратио брату

Г.С.
Foto: Абц Њуз

Принц Вилијам недавно је поново поменуо свог брата Харија у документарном филму под називом „Принц Вилијам: Можемо ли да ставимо тачку на бескућништво“, који ће ускоро бити приказан у Британији.

Ово је изненађење за многе, јер Вилијам није спомињао Харија шест година, откако је Хари напустио краљевску породицу и изњео низ оптужби.

У једном од исјечака из документарца, Вилијам се сетио тренутка када га је његова покојна мајка, принцеза Дајана, први пут одвела у добротворну организацију за бескућнике, Песиџ. Овај дио филма привукао је пажњу обожавалаца краљевске породице, који ишчекују нове информације о њиховим односима.

— Моја мајка је радила оно што ради и иначе, била је насмијана и шалиле се са свима. Сећам се да сам помислио: „Па, ако сви немају дом, сви ће бити стварно тужни.“ Али било је невјероватно колико је било срећно, сјећам се добрих разговора, играња шаха, разговора и онда ми је синуло да постоје и други људи који немају исти живот као ја.

Занимљиво је да су отуђена браћа недавно присуствовала сахрани зета своје мајке, лорда Роберта Фелоуза. Међутим нису проговорили ни ријеч, а Хари током цјелокупне посјете Великој Британији није видео породицу. Како наводе поједини британски медији, принчеви Хари и Вилијам нису разговарали пуне две године, преноси Ало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана