Преминуо вјереник Кристине Боби Браун: Три године након њене смрти задесила га иста судбина

Агенције
Преминуо вјереник Кристине Боби Браун: Три године након њене смрти задесила га иста судбина

Ник Гордон, вјереник Боби Кристине Браун, умро је три године након што су га многи оптуживали да је одговоран за њену смрт.

Његов адвокат Џо Хабачи саопштио је за ЦНН да је он преминуо, али није рекао детаље. Имао је само 30 година.

"Моје срце је данас тужно након што сам чуо да је мој вољени клијент Ник Гордон преминуо... Не могу да причам о детаљима смрти, али је неизмјерно тужно то што сам свједочио томе шта разарајућа зависност од дроге може да уради групи младих пријатеља, који су били веома вољени и имали су велики потенцијал", рекао је адвокат.

Гордона је Витни Хјустон прихватила када је имао 12 година и подизала га је заједно са њеном ћерком Боби Кристином Браун. Почели су да се забављају након трагичне смрти пјевачице 2012. године, а тензија и трзавице између двије породице биле су тема шоу-програма "The Houstons: On Our Own ".

Њихова веза изазвала је велику пажњу јавности, а завршила се смрћу младе Кристине 2015. године, шест мjесеци након што је без свијести пронађена у кади. Била је у коми све до смрти. Аутопсија је показала да је велика количина лијекова и воде довела до пнеумоније и оштећења мозга који су је одвели у смрт, пише ЦНН.

Ниједна оптужница није била подигнута против Гордона, али је окривљен за њену смрт у грађанском поступку 2016. године и било му је наложено да плати 36 милиона долара држави.

Чланови породице покушали су да му помогну и пруже подршку у лијечењу, а поруке су биле објављене на Фејсбуку и дан прије његове смрти.

"Узимао је дрогу с пријатељима и онесвијестио се. Одвезли су га у болницу, унијели и оставили ти. Шта год мислили о Нику и његовом стилу живота, престрашно је то што су га његови наводни пријатељи оставили самог", рекао је извор за Дејли мејл.

Гордон је преминуо скоро осам година од смрти велике пјевачке звијезде Витни Хјустон и три године након смрти његове дјевојке Кристине, ћерке трагично преминуле пјевачице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана