Преминуо унук познатог репера: “Његова енергија ће наставити да живи”

Агенције
Преминуо унук познатог репера: “Његова енергија ће наставити да живи”

Велика трагедија догодила се у породици једног од најпопуларнијих репера на свијету.

Унук Снуп Дога преминуо је само десет дана након рођења, а ову тужну вијест објавио је реперов син Корде Бродус на Инстаграму.

“Каи Лав 15.09.2019 - 25.09.2019. Мој син Каи је донио толико љубави и позитивности на овај свијет. Његова енергија ће наставити да живи, а ових 10 дана љубави увијек ће бити специјални за нас. Хајде да славимо живот и да се волимо док смо овдје. Хвала вам”, написао је Корде на Инстаграму и објавио видео-снимак у којем његова ћерка љуби брата у болници.

У наставку видеа је и фотографија на којој се види табла која је била окачена на вратима болничке собе, а на којој је исписан датум, име дјетета, али и ријечи љубав + свијетлост, испод којих је нацртан смајли.

Корде је у коментарима написао и да је дијете умрло у његовим рукама. Након објаве видео-снимка и фотографије на Инстаграму, пратиоци Снуп Договог сина упутили су му изразе саучешћа, али и ријечи подршке.

“Много ми је жао због смрти твог дјетета”, “Не постоје ријечи за овакву трагедију”, “Уз тебе смо”, “Шаљем ти моју љубав”, само су неки од коментара Кордеових пратилаца.

Корде није желио да открива како је његов син преминуо. Подсјетимо, Снуп Дог је први пут постао деда 2015. године, када је на свијет дошао дјечак који је добио име Зајон, а реперов син је 2018. године добио ћерку којој су дали име Елевен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана