Преминуо славни глумац

ГС
Преминуо славни глумац

Глумац Тајлер Кристофер преминуо је у 50. години, пише "DailyMail". Најпознатији је по улогама у "General Hospital" и "Days of Our Lives ", које су му донијеле пет номинација за награду "Даyтиме Еммy".

"С великом тугом објављумемо вијест да је умро Тајлер Кристофер. Преминуо је јутрос након срчаног удара у свом стану у Сан Дијегу", написала је Пола Смит, супруга глумчевог колеге Мориса Бенарда који је глумио са њим у "Генерал Хоспитал".

Тужну вијест објавио је и Морис Бенард на Инстаграму, истичући да је Тајлер обасјавао екран у свакој сцени коју је изводио и уживао доносећи радост својим вјерним обожаваоцима.

"Био је драга душа и диван пријатељ свима који су га познавали", поручио је глумац и нагласио да је Тајлер Кристофер био заговорник борбе за ментално здравље и борбу против зависности. Борио се са биполарном депресијом и алкохолизмом. Више смо него схрвани губитком нашег драгог пријатеља и молимо се за његову дјецу и оца", написао је.

Кристофер Тајлер глумио је 1996. до 2016. Николаса Каседина у "Генерал Хоспитал", док је до 2018. до 2019. био члан глумачке екипе " Days of Our Lives ".

Од 2002. до 2004. био је ожењен глумицом и продуценткињом Евом Лонгоријом Бастон.

Глумац Тајлер Кристофер био је од 2008 . до 2021. ожењен бившом ЕСПН репортерком Бријен Педиго са којом је добио двоје дјеце.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана