Прелетјела 6 хиљада километара због једног тренинга

Агенције
Прелетјела 6 хиљада километара због једног тренинга

Канађанка, која живи у Сингапуру, је прелетјела 6.000 км да би вежбала 45 минута у Сиднеју.

То се зове одлучност.

Двадесетседмогодишња Ванеса Тан је огроман фан Кајле Итсенс (23), аустралијског персоналног тренера и медијске сензације. Ванеса није размишљала ни секунде, већ је резервисала авионску карту за Сиднеј да би видјела свог идола.

"Мислила сам да никада нећу имати шансу да одем на њен тренинг. Одлучила сам да спакујем ствари долетим овдје и да иза себе имам још једно дивно искуство као што је ово", рекла је Ванеса за јутарњи програм.

Ова млада Канађанка је међу првима се пријавила за овај бесплатан јавни тренинг. Тренингу Кајле Итсенс је присуствовало око 1.500 људи.

Након тренинга Ванеса је рекла да је "било изузетно напорно", јер претходне ноћи није добро спавала од узбуђења.

"Била сам у првом реду тако да Кајла је могла да ме види. То ме је додатно мотивисало. У себи сам стално понаваљала да могу још", рекла је.

Међутим ово није усамљен случај. Фитнес инструкторка има фанове широм свијета који долазе на тренинге само због ње.

"Мој план је да тренинг буде интезиван свих 28 минута. То сам спојила нутриционистичким планом исхране који сам сама смислила, али који је прихваћен и потврђен као адекватан за ову врсту тренинга. Ово нису тренинзи да на брзину доведете своје тијело до жељеног нивоа. Ово је тежак рад и животни стил", закључила је Кајла Итсенс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана