Представница Србије на "Евровизији" завршила на Инстаграму Зендеје!

ГС
Foto: Агенције

Констракта, илити Ана Ђурић, већ данима је главна тема у региону, али и шире! Од кад је проглашена побједницом "Пјесме за Евровизију" драма око ње се не стишава, а сад је доспјела и на виско шесто мјесто пјесама чији текстови се највише претражују у свијету.

Констрактина пјесма "Ин Корпоре Сано", којом ће представљати Србију на  "Евровизији" у Италији, нашла се међу пјесмама чувених страних извођача као што су Кање Вест, Ед Ширан и Камила Кабељо.

Пјесма талентоване Српкиње је на листи између дви нумере америчке глумице и пјевачице Зендеје, која тумачи главну улогу у веома популарној серији "Еуфорија", а управо она је подјелила цијелу листу 10 најтраженијих песама, укључујући и Констрактину.

- Срећна сам што се људима допао наступ, који је био веома јефтин - лавор и неколико реквизита са сајта "купујем-продајем" - открила је Констракта, подсетимо, у једној емисији.

Констрактина пјесма "Ин корпоре сано" постала је, подсјетимо, прави хит на Јутјубу. Она је прва на листи најслушањих пјесама у Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини, Северној Македонији и Хрватској. Констракта је заузело друго мјесто на Јутјубу на Малти, треће у Норвешкој и Словенији, пето у Аустрији итд, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана