Прави Мајкл Џексон у инат Сонију

Глас Српске
Прави Мајкл Џексон у инат Сонију

Мајка преминулог краља попа Кетрин Џексон, у инат издавачкој кући "Сони" објавила је "аутентичну" пјесму Мајкла Џексона. Пјесма "Opis none" је само једна од три стотине необјављених пјесама Мајкла Џексона које се налазе у посједу "JacksonSecretValut.com" чији је Кетрин партнер.

Кетрин је пјесму објавила дан након што је музичка компанија "Сони" објавила да нови албум краља попа излази у децембру ове године, упркос сумњама да неке од нумера нису оригиналне, на шта им је Кетрин Џексон раније скренула пажњу.

- Да бисмо разријешили конфузију око аутентичности материјала који ће ускоро бити објављен желимо да Мајкловим фановима поклонимо један оригинал - рекао је пословни партнер Џексонове мајке Хауард Ман.

Издавачка кућа "Sony BMG" објавиће албум "Мајкл" упркос противљењима породице Џексон која сматра да те пјесме никад не би биле објављене да пјевач није изненада умро, јер он није био задовољан њима.

- Да је желио да их објави он би то сигурно и урадио. Он их је сматрао недовршеним и зато их није ни уврстио ни на један албум - рекла је Џексонова мајка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана