Права истина о килограмима Бијонсе, Ријане, Кејти Пери...

Агенције
Права истина о килограмима Бијонсе, Ријане, Кејти Пери...

Иако је опште познато да иза сваке славне даме стоји читав тим за уљепшавање, жене се често питају како оне изгледају у реалности. Па хајде да видимо који конфекцијски број носе познате даме.

Бијонсе

Власница најславнијих кукова Бијонсе, одувијек је вешто сакривала свој конфекцијски број, а о тежини није било ни говора. Ипак, дизајнер Мајкл Костељо у чијој се хаљини појавила на додјели Греми награда је открио да је њена хаљина била мања од броја 34 – "Она је заиста малена и изгледа предивно", рекао је креатор.

Ким Кардашијан

 

Ким Кардашијан која је своју више него необичну грађу и показала на насловници магазина "Peper", заправо је веома ситна жена. Иако је током трудноће била на удару медија због своје килаже, након порођаја се вратила у топ форму и на своју килажу од 56 килограма.

Ријана

Ријана, која је узор младим дјевојкама широм свијета одувијек је истицала љубав према облинама. Тако је прије двије године признала да није задовљна својим телом јер носи број 28, амерички нула, па је рекла да је дража себи када је буцмастија – "Желим своју гузу назад", рекла је тада.

Кејти Пери

Омљена тинејџ звијезда није одувијек била задовољна својим изгледом јер је као дијете имала 65 килограма и огромне груди. Данас Кејти има око 58 килограма и потпуно је задовољна својим изгледом.

Џесика Симпсон

Једна од најпожељнијих плавуша на свијету, сексепилна Џесика Симпсон признала је да се њен конфекцијски број креће између 34 и 36.

Мила Кунис

 

Звијезда серије "Луде седамдесете" и новопечена мама Мила Кунис одувијек је имала око 53, али је често због улога држала дијете. Наиме, током снимања филма "Црни лабуд" пала је на само 43 килограма и није се осјећала добро, а чак се једном приликом упоредила ис а Голумом из "Господара прстенова".

Хајден Пенетијер

Сићушна глумица одувијек је пазила на своју тежину осим у трудноћи, што је потпуно оправдано. На својих 152цм и 48 килограма, глумица је добила још 17! Ипак, одмах након порођаја планира да се баци на дијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана