Праменови и суптилне операције: Како Макронова супруга изгледа тако младолико?

Агенције
Праменови и суптилне операције: Како Макронова супруга изгледа тако младолико?

Њена атлетска грађа и шик дизајнерски комади чине да године на Брижит Макрон дјелују као број. Ипак, ако је судити по мишљењу стручњака она је уложила још мало додатног напора да би могла да парира свом младом супругу, сада већ најмлађем предсједнику Француске.

Лице

Како објашњавају експерти за стране медије Брижит је највјероватније радила мини фејс лифтинг, ботокс, уграђивала је филере, а њега лица јој не мањка. Вјерује се да је попуњавала јагодице и средњи дио лица. Др Ифеома Ејикеме каже:

"Гледајући њено лице има назнака да је оперисала нос, али заиста на најбољи начин. Изгледа фантастично, јер није била радикална".

У земљиј као што је Француска креме и други препарати су императив.

Иако Брижит није јавно говорила о својим тајнама, као што није признала ни да се "сређивала", др Рос Пери, са "Cosmedics clinics" вјерује да су њене интервенције више него суптилне.

Модни укус

Брижит са поносом носи многе дизајнерске комаде, воли скупе ствари, а омиљени бренд јој је "Луј Витон".

Не заобилази ни "Диор", као ни "Хермес" колекције. Јавност је сагласна да "има око" и да често бира одjећу која је намијењена доста млађим женама.

То је један од разлога зашто она увијек, али заиста увијек дјелује млађе. Воли кожне комаде, уске панталоне, сукње, а умије да се обуче свакако и увијек прикладно и за свечане, церемонијалне прилике.

Грађа

Брижит је згодна, витка и има мишиће. Мат Фидис, тренер, каже да она изгледа здраво, витално за своје године, као и да то није "настало преко ноћи". Она је његована жена, која годинама улаже у себе.

"Она је активна, воли да скија и то се види. Године нису узеле свој данак, јер је мислила на вријеме на свој изглед. Вјежба годинама, највјероватније пилатес и храни се здраво што открива њено тијело. Генерално Францускиње се здраво хране", рекао је Фидис.

Блистав осмијех

Др Раха Сепехрара са Денталне клинике каже да је прва дама Француске "радила зубе".

"Горњи предњи зуби су крунице или класични импланти. Мало се разликују по боји, па се то наслућује. Такође, она нема дисколорацију зуба која је карактеристична за особе у зрелијим гоиднама. Постоје мале неправилности које смао стоматолог уочи".

Фризура

Модеран паж је прави "оквир" за њене 64 године. Брижит тако крије дјелимичне знакове старења на лицу и врату које не може да сакрије никако другачије.

Уз облик, боја је одличан избор и утиче на мекоћу њених црта лица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана