Познати сарајевски угоститељ признао зашто је изградио бензинску пумпу

GS
Foto: Facebook

САРАЈЕВО - Сејо Брајловић, предузетник из Устиколине познат по ресторану на Илиџи у Сарајеву, ускоро отвара пословни објекат у свом родном мјесту.

Он је иначе у Устиколини саградио прву бензинску пумпу у историји овог краја, која се налази у самом центру насеља, уз магистрални пут.

Уз модерну пумпу у центру Устиколине, како смо раније писали, планиран је цијели комплекс који укључује и ћевабџиницу, кафић, маркет, собе за одмор и спавање и праоницу аутомобила, преноси Бизнис.инфо.

Брајловић је ових дана у једном подцасту испричао због чега се одлучио на ову инвестицију, а присјетио се и једног догађаја из дјетињиства. Наиме, када је имао десет година, неко је донио моторну жагу.

"Тад ко је имао моторну жагу, он је био богат човјек. Мој је отац узео да то мало жага, да се учи. Наједанпут је нестало горива, и отац ми је рекао да идем у Фочу или у Горажде, да донесем пет литара бензина", присјетио се Брајловић.

Казао је да је тада изгубио цијели дан како би донио бензин, а притом је дио горива просуо и по себи.

"Да ми је тад неко рекао да ћу ја направити бензинску пумпу, као што сада правим једну модерну бензинску пумпу, ја бих му рекао ти си луд човјек. Ево, прави се у мом крају, уопште ми она не треба, али то радим за свој крај, и нешто ће остати иза мене", додао је познати угоститељ у подцасту CentroCast.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана