Познати прошетали пистом на Београдској недељи моде

Агенције
Познати прошетали пистом на Београдској недељи моде

Пошто је Велика Британија гост домаћин на овогодишњој Београдској недељи моде, неколико програма у овој манифестацији која је отворена у петак, посвећено је управо британској моди и поп култури...

Belgrade Fashion Week је у част гостију из Велике Британије и предстојећег дуго очекиваног концерта бенда Depeche Mode организовао ревију под називом „Black Celebration " као својеврстан спој модног израза са музичким. Како сам назив каже, тема ове ревије била је црна боја као вjечита инспирација многих умjетника, синоним за елеганцију, стил и музички евергрин бенда Depeche Mode. Између осталих познатих личности пистом су прошетале новинарка телевизије Б92, Маша Милеуснић и финалисткиња Првог гласа Србије, Невена Божовић.

На Black Celebration ревији која је отворила 33. Perwoll Fashion week учествовало је двадесетак најзначајнијих домаћих дизајнера, укључујући и оне из млађе генерације који својим креативним достигнућима граде регионалну и међународну каријеру: ЈСП, Ана Љубинковић, Инес Јанковић, Дејана Момочиловић, Ива Стефановић, Игор Тодоровић, Ивана Пиља, Георге Стџлер, Бата Спасојевић, Ана Васиљевић, , Ана Гребец, Марија Јелесијевић, Ива Соковић, Ивана Ристић, Валентина Обрадовић, Леонора Векић, Јелена Стефановић, сестре Стеванчевић, Љуба Сикимић, Марта Миљанић, Лада Драговић, Марија Синђелић, Наташа Шарић.

Исте вечери услиједила је ревија бренда UGG Australia познатог по свом класичном моделу чизама, који на српско тржиште доноси специјалну UGG колекцију за прољеће/љето 2013 „Moroccan Mystique", инспирисану живописним и егзотичним светом Маракеша. Кампања за ову колекцију је снимљена баш у том граду, а пистом у Београду прошетала је и Ивон Јафали.

Посљедња ревија на програму било је бренд N SPORT који нам је представио Пумину колекцију прољеће/љето 2013! ПУМА је једна од водећих lifestyle компанија у дизајну спортске обуће, гардеробе и аксесоара. На одушевљење љепшег дијела публике Влада Вуксановић шетао је пистом у интересантним одјевним комадима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана