Познати пјевач обуздао нападача у авиону након вишечасовне драме и испао херој

Агенције
Познати пјевач обуздао нападача у авиону након вишечасовне драме и испао херој

Поп звијезда осамдесетих Ричард Маркс доживео је једну непријатну ситуацију на лету за Јужну Кореју. Због онога што је учинио многи га сматрају херојем.

Педесеттрогодишњи пјевач прискочио је у помоћ кабинском особљу када је један од путника направио праву драму у авиону. Максова жена Дејзи описала је како је изагледала непријатна четворочасовна сцена.

Путник је наједном почео да напада оне који су се са њима нашли на истом лету.

"Када је почео да гура женско особље и вуче их за косу, Ричард је био први који им је прискочио у помоћ. То је трајало четири сата. Осјећала сам се ужасно због онога шта су људи све морали да истрпе. Нико од нас није био припремљен за то", написала је она на свом Инстаграм профилу.

Она је додала и да кабинско особље уопште није знало како да реагује у оваквој ситуацији, јер није успјело да онеоспособи насилника, нису знали како да искористе тастер, као ни како да заштите путнике. То је потрврдио и сам Ричард на свом Твитер профилу.

"Посада је била потпуно неспремна да ситуацију задржи под контролом. Дејзи и ја смо код куће на сигурном. Урадио сам само оно што мислим да би било ко други учинио у истој ситуацији, никакав херојски подвиг заправо", написао је певач.

Нападач је предат полицији по слијетању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана