Познати на дан избора: Криси Тајген нервозно кувала, Бела Хадид испрозивала репера

Б92
Foto: Getty Images

Цијели свијет са неизвјесношћу прати резултате америчких избора и док се Доналд Трамп и Џо Бајден надмећу за једно од најважнијих функција на свијету, познате личности широм свијета молили су своје обожаваоце да изађу на изборе, али су и поносно показивали своје наљепнице да су искористили своје бирачко право.

Ким Кардашијан показала је наљепницу "Гласала сам" на Твитеру, након изласка на биралишта. "Гласала сам. А ви?", написала је она, иако није објелоданила за кога се тачно опредијелила.

Њен супруг Кање Вест такође се ушао у предсједничку трку, најављујуćи своју кандидатуру раније ове године. Кање је рекао да даје свој глас - себи.

"‘Бог је тако добар", написао је у твиту. "Данас први пут у животу гласам за предсједника Сједињених Држава и то за некога коме заиста вјерујем ... за себе."

Реперка Карди Би је била спремна да гласа у веома раним јутарњим сатима. На Инстаграм сторију подјељеном тачно у 5.02 ујутру, доказала је обожаваоцима да је будна. Разговарајући са обожаваоцима након тога, упутила их је да слиједе њен примјер, док јој је показивала наљепнице "Гласала сам" на носу.

Џенифер Лопез је подржа Џоа Бајдена на америчким изборима показујући своју наљепницу.

Она је поставила селфи у огледалу, позирајући у спортском грудњаку и огромним сунчаним наочарама, подсјећајући пратиоце не само да гласају него да она са 51. годином има сјајне трбушњаке.

Криси Тајген и њен супруг Џон Леџенд у више наврата су изнијели своја осјећања уочи избора, јавно подржавајући Џоа Бајдена и појављујући се на скупу за овог кандидата. Након што се појавила на скупу у Филаделфији, манекенка је најавила да се неће туширати након загрљаја са Камалом Харис, кандидаткињом за потпредсједника.

Криси је подијелила низ духовитих објава на сторију поводом изборног дана, а један од њих је показао како "кува због стреса" током пребројавања гласова.

Звијезда је сјекла авокадо док је њена пријатељица маринирала цијело пиле.

"Стрес-гвакамоле је најбољи гвакамоле", написала је манекенка.

Бела Хадид прозвала је репера Лил Пампа због подршке Доналду Трампу. Репер је на Инстаграму подијелио транспарент којим је подржао предсједника на америчким изборима. Супермодел Бела је прокоментарисала ово понашање као "неодговорно".

"Ово дијете је губитник", написала је Бела, додајући да је вријеме да се пресели на Марс. Селена Гомез је молила људе да гласају, посебно оне који излазе на биралишта први пут.

"Знам да су многи од вас гласали и тако сам поносна и срећна што јесте, али има још много људи који нису. Молимо вас да у овом тренутку гласате лично, ако можете, посебно у Тексасу, Пенсилванији и Флориди", навела је пјевачица, подсјећајући пратиоце да је сваки глас важан.

Глумица Сара Џесика Паркер недвосмислено је показала кога је подржала, шетајући се улицама у дуксу и чарапама са именом Џоа Бајдена или слоганима његове кампање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана