Познати који су се једва опоравили од раскида

Срна
Познати који су се једва опоравили од раскида

Раскиди нису никад лаки, а поготово ако сте под будним оком јавности. Кад се ради о љубавним проблемима, мора се признати да звијездама није лако.

 Сваки погрешан корак, свака непромишљена изјава може да их кошта каријере или, у најмању руку, да промјени мишљење јавности о њима. Неким познатим личностима полази за руком да остану достојанствене, неке забораве на све лоше и окрену други лист, док неке, пак, не могу да сакрију да су обични људи од крви и меса и не потискују емоције.

Џенифер Анистон и Бред Пит

Срца широм Америке, а богами и свијета сломила су се када је један од најомиљенијих парова – Бред Пит и Џенифер Анистон, објавио да се разводи. Узрок је свима био познат – глумац је започео аферу са фаталном заводницом Анђелином Џоли.

Наравно, цио свијет је био на страни остављене глумице, а један од разлога је био и тај што се Бред након растанка није понио џентлменски – у неколико наврата је говорио како је њихов брак био досадан, да је већи дио времена провео под утицајем лакших дрога, јер није могао да смисли свој живот у том периоду. С друге стране, Џенифер је остала достојанствена и није блатила бившег супруга.

Тек годинама касније, осврћући се на тај за њу тежак период, изјавила је да јој је жао што се није обратила психотерапеуту, јер јој је помоћ свакако била потребна. А да ли ће Поит поновити исту грешку након развода од Џолијеве, остаје да се види.

Никол Кидман и Том Круз

Када се након десет година брака развела од Тома Круза, Никол Кидман је била потпуно скрхана. Глумица која је позната по томе да врло ријетко даје интервјуе, а о свом приватном животу готово ништа не говори, није могла да прикрије очај због растанка од вољене особе.

Јер, истина јесте да је Никол и даље била заљубљена у холивудског суперстара. Као један од разлога за њихов развод наводи се утицај Сајентолошке цркве на глумца, мада је шушкало и о Крузовим аферама. Годинама касније, Никол је открила да је то био најтежи период у њеном животу који не би пребродила без помоћи психијатра. Помогло је и то што је много радила, у време развода је снимала филм "Сати" који јој је донио Оскара.

Шарлиз Терон и Шон Пен

Када су оскаровка Шарлиз Терон и један од најталентованијих глумаца средње генерације Холивуда Шон Пен прекинули двогодишњу везу, сви су били изненађени, јер су мислили да је Пен коначно пронашао жену свог живота. Глумца иначе прати глас да је тешке нарави, па се тако очекивала некаква његова бурна реакција након раскида. Међутим, није било тако. Њихово прво заједничко појављивање у јавности је било шест недјеља након раскида, на премијери филма "The Last Face" на Филмском фестивалу у Кану. А очевици кажу да су се понашали као да се никад у животу нису видјели, а камо ли били у љубави пуне двије године. Нису се ни чак ни поздравили!

Кети Пери и Расел Бренд

Кад се британски срцеломац и озлоглашени женскарош Расел Бренд вјенчао са поп сензацијом Кети Пери, у најмању руку јавност је била изненађена. Питање које је све интригирало јесте како је Кети успјела да укроти Расела.

Изгледа да ипак није. Брак је трајао свега 14 мјесеци, а развод је био све само не уљудан. Глумац који је признао да ужива у шокирању јавности, небројено пута је правио грубе шале на рачун своје бивше, алудирајући на њену позамашну задњицу.

Као да ово није било довољно да му запечати судбину код фанова, уље на ватру је долила вијест да је Бренд путем СМС-а затражио развод од Кети.

Ким Бејсингер и Алек Болдвин

Алек Болдвин и Ким Бејсингер нису штедели увреде када су након девет година ријешили да окончају брак.

Без обзира на то што имају ћерку, и не размишљајући како би све то могло да утиче на њу, пар у јавности није могао да прикрије нетрпељивост.

Она ге је називала Садамом Хусеином, алудирајући на то да ју је психички и физички злостављао. С друге стране, глумац је за бившу врло често умио да каже да је "црна удовица", с тим што је остало нејасно да ли је желио да инсинуира да је једна од најљепших глумица Холивуда некада покушала да га убије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана