Познати који су одрасли у сиромаштву

Aгенције
Познати који су одрасли у сиромаштву

Нису све славне и познате личности одгајане у изобиљу, неки од њих су упознали и другу страну медаље. Ево које су то познате личности одрасле у сиромаштву.

Иако је отац ове познате глумице и сам био глумац, Кејт Винслет се не може похвалити да је расла у изобиљу.Често је отац да би прехранио породицу морао да ради многе додатне послове. Глумица се још и сјећа да као мала никад није имала нове ствари већ да је носила увијек позајмљену гардеробу.

Да, Деми Мур је одрасла у приколици. Иако је сада више него успјешна, ова глумица је као мала одрасла у сиромаштву. Како би се осамосталила и почела да живи боље Деми је средњу школу напстила због моделинг, али је срећу, односно каријеру започела улогом у серији "Генерал хоспитал", која је винула у звијезде.

Џим Кери је имао све осим забавног дјетињства. Наиме, након што му је отац био избачен с посла, Кери је био присиљен да напусти школу и запосли се као домар. Баш као и Деми Мур и овај познати комичар је до пробоја у Холивуду живио у приколици.

Том Круз није живио у сиромаштву, али је његова мајка радила чак четири различита посла како би обезбједила колико толико пристојан живот својој породици.

Ни популарна Сара Џесика Паркер која је стекла свјетску славу улогом Кери Бредшо у серији "Секс и град" није имама безбрижно дјетињство. Сара Џесика је одрасла у врло скромној породици у Охају, а након развода њених родитеља мајка се преудала и родила још четворо дјеце.

Глумици Хилари Сванк су се другови из разреда често ругали зато што је њена породица била сиромашна. Чак и када се пореселила у Лос Анђелес знала је многе ноћи да преспава у колима јер није имала гдје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана