Познати јутјубер пронађен мртав: Ево на шта се сумња

ГС
Познати јутјубер пронађен мртав: Ево на шта се сумња

Популарни јутјубер "Twomad", односно Мудеа Седик је преминуо. Имао је 23 године.

Полиција је за ТМЗ рекла да је интернет личност која има милионе пратилаца на својим различитим каналима и друштвеним мрежама пронађена у уторак увече у својој кући у Лос Анђелесу без знакова живота.

ТМЗ-у је речено да се забринути пријатељи нису чули са Тумедом неколико дана, а чак је пропустио и неке састанке. Као резултат тога, ЛАДП је послат да провјери о чему се ради и тада су пронашли његово тијело, иако је нејасно колико је дуго прије проналаска био мртав.

Извори кажу да је на лицу мјеста пронађен прибор за дрогу, а речено је и да се овај случај тренутно третира као могуће предозирање. Смрт се не третира као сумњива.

Тумед је изазвао забринутост међу фановима посљедњих недјеља, укључујући неке чудне твитове које је објављивао током прошле недеље, као и гомилу фотографија ватреног оружја.

Тумед се у посљедње вријеме уплео у контроверзу и чини се да је био ван радара посљедњих мјесеци када је у питању његово креирање садржаја. Његов посљедњи видео међу сва 3 његова канала био је прије 5 месеци, а тамо је изгледао расположено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана