Познати инфлуенсер након ноћног изласка замало остао без руке (ВИДЕО)

ГС
Foto: Принтскрин

​Марко Ковачевић, познати инфлуенсер, недавно је на ТикТоку подијелио шокантну причу о необичној повреди коју је задобио након ноћног изласка.

Након буђења, Марко је на својој руци примијетио велику жуту мрљу, за коју је прво помислио да је опекотина од цигарете. Међутим, убрзо је сазнао да је ситуација много озбиљнија него што је мислио.

Марко је испричао како је, након што је прекинуо с дјевојком, одлучио провести ноћ на сплаву с пријатељима. Када се сљедећег јутра пробудио, на руци је примијетио велики жути плик. Прво је помислио да је ријеч о опекотини од цигарете, но пријатељ му је савјетовао да потражи љекарску помоћ јер плик није изгледао као типична опекотина.

Како су дани пролазили, ситуација се погоршала – плик се повећао, а рука му је постала црвена и отечена. Када је коначно посјетио Хитну помоћ, љекари су му рекли да је вјероватно ријеч о угризу паука. Упркос примљеним инјекцијама, стање се није поправило, па је Марко отишао на додатне претраге.

@mkxrema insta: mkxrema Storytime fyp survivorsrbija life storytime original sound - Marko Kovacevic

Након неколико сати чекања, докторица му је рекла да хитно мора у болницу, али није жељела открити разлог. Касније је сазнао да су љекари сумњали на најгори сценарии – отровног инсекта чији угриз може изазвати озбиљну некрозу мишића. Објаснили су му да је једини начин да се спријечи ширење отрова ампутација зараженог дијела.

Током боравка у болници, Марково се стање додатно погоршало. Био је подвргнут бројним претрагама и прегледима, а његов случај је анализирало 25 различитих љекара и студената. Упркос свему, љекари нису могли прецизно идентификовати што је узроковало тако озбиљну реакцију, али су претпоставили да се ради о угризу ријетког инсекта који се обично налази у Доминиканској Републици и Африци.

Маркова прича изазвала је велику пажњу на друштвеним мрежама, а он је и даље у потрази за одговором на ову мистериозну повреду, преноси “Клик”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана